Pictadev the Instagram Web Viewer

#Shawllabuh

Posts tagged as #shawllabuh on Instagram

Tudung Customade : .
๐ŸŒบPelbagai design tersedia / boleh request design sendiri
๐ŸŒบBoleh letak nama sendiri๐Ÿ” 
๐ŸŒบPilih shawl@bawal .
๐ŸŒบPilih warna y
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh ๐Ÿคฃ
.ย 
Inspirasi dari wild orchid, LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.ย
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh ๐Ÿคฃ
.ย 
Inspirasi dari wild orchid, LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.ย
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh ๐Ÿคฃ
.ย 
Inspirasi dari wild orchid, LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.ย
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh ๐Ÿคฃ
.ย 
Inspirasi dari wild orchid, LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.ย
ALHMADULILLAH. Seneng banget dapat kabar kaya gini. Wajah mulus dalam beberapa hari aja๐Ÿ˜ฑ
Yuk temen-temen, sekarang giliran kamu yg jadi bukti nyatanya.
๐Ÿง•๐ŸปZunaidah Khimar๐Ÿง•๐Ÿป 1pc RM46
2pcs RM80
11 colors available (including pure white)
Ready stock.

http://www.wasap.my/+60192440084

#tudunglabuh
20 Tip Tenang.
.
.
8. Jangan sesekali mencari masalah atau bergaduh dengan orang lain termasuklah rakan di media sosial, ibu bapa, adik-beradik, jiran, rak
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +/
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +/
Tengah beraya ke mana tu?.
.
.

Cantik nya cik adik manis pakai Instant Bawal Inaya.
Jom grab dengan harga SALE RAYA.

Detail penuh di @imanikamal.album
.
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
Happy teachers day. ๐Ÿ˜ tapi dah lepas kan?? Tggu birthday someone special pulak.. ๐ŸŽ‰ 
Tudung Customade : .
๐ŸŒบPelbagai design tersedia / boleh request
BAWAL CHIFFON RM 8 SAHAJA ๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ“ RM 8 each ( sah utk 1-49 pcs ) .
๐Ÿ“ Material heavy chiffon .
๐Ÿ“ Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐Ÿ“ Square Scar
.
๐ŸŒธFARHANAH instant shawl๐ŸŒธ
.
. โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
.
โœ…Saiz Muka
Loop 1
.
๐ŸŒธFARHANAH instant shawl๐ŸŒธ
.
. โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
.
โœ…Saiz Muka
Loop 1
.
๐ŸŒธFARHANAH instant shawl๐ŸŒธ
.
. โœ… 2 saiz
L: 2.0 m x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 60)
XL: 2.2meter x 0.73cm +- 0.05cm (bidang 65) .
.
โœ…Saiz Muka
Loop 1
Tudung labuh naurah
---
Bertudung labuh bukanlah hanya milik seorang ustazah. Tudung labuh sesuai untuk semua golongan.. Dari kanak2 hinggalah tua. Tetap c
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿง•๐ŸปHi Square scarves lovers๐Ÿ’•

Tengah pening nak cari tudung untuk match dengan baju raya tahun ni? Okk Awak!! Stop there ๐Ÿ–๐Ÿปโ—Jangan scroll k
๐Ÿ”ฅARABIAN CITY SHAWL๐Ÿ”ฅ
_
Harga:
1 helai RM49
3 helai RM120
Harga tidak termasuk postage
_
Color: Brown
_
Length x Width:
2 meter x 0.7 meter
_
Material
PROMOSI BAWAL VOILE

RM10
np rm29

whatsapp 0104641183
postage rm8sm rm12ss

#hijab #hijabi #tudung #tudungbawal #bawalturkey #bawalcotton #bawalchiffonmur
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
SHAWL HEAVY CHIFFON RM 10 JE! ๐ŸŽ‰
.
๐ŸŽ— RM 10
๐ŸŽ— Material heavy chiffon .
๐ŸŽ— Jahitan baby seam / jahit tepi .
๐ŸŽ— End square / straight cut .
๐ŸŽ— +
Tudung Customade : .
๐ŸŒบPelbagai design tersedia / boleh request design sendiri
๐ŸŒบBoleh letak nama sendiri๐Ÿ” 
๐ŸŒบPilih shawl@bawal .
๐ŸŒบPilih warna y
Tu diaaa Baby @ Set Hamil Mampu Milik.
Gebu gebas naw naw ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
.
Hai bakal2 mama & papa sekalian..๐Ÿค—
.
.
Ada lagi tak yang plan nak hamil  tahun
Ada ke onty2 mcm dak kecik ni? Bukan suka makan tapi selalu lupa yg diri udah makan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Hamboiiii terhibur betul pagi ni
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Pening kepala takda tudung nak pakai open house? Dun worry bawal sakura diamond ada kan ๐Ÿ˜˜
.
.
.

Thanks๐Ÿ˜˜
.
.

wasap Kak Syu 01128847622 atau klik lin
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Promosi sale gila..
.
Jubah hawa
Rm139
(Harga asal rm199)
free postage
Free shawl labuh bernilai rm69 (macam model pakai)
.
.
Available saiz XL ya..
.
.
Be
Cantik ke cantik sgt ? ๐Ÿค”
Eh tak tau nak kata laahh๐Ÿคฃ
. 
Inspirasi dari wild orchid , LE Rosane Series ni serius menghantui mata dan hatiโ— ๐Ÿ˜
.
Promosi sale gila..
.
Jubah hawa
Rm139
(Harga asal rm199)
free postage
Free shawl labuh bernilai rm69 (macam model pakai)
.
.
Available saiz L ya..
.
.
Ber
Mood Raya ke Cuti? ๐Ÿ˜
Kain Lace Untuk Dijual!! Harga: RM150 inc postage SM/SS. No nego. 
Panjang: 2m
Bidang: 60
Warna: Royal Blue
. 
Whatsapp/DM: 016-263 4158

#lacemalaysia #la
Shawl Heavy Chiffon RM8 sahajaโฃ
.
๐Ÿ“ŒRM8 each (1-49 pcs).
๐Ÿ“ŒMaterial heavy chiffon.
๐Ÿ“ŒJahitan baby seam/ jahit tepi.
๐Ÿ“ŒEnd square/ straight cut.
๐
Shawl Heavy Chiffon RM8 sahajaโฃ
.
๐Ÿ“ŒRM8 each (1-49 pcs).
๐Ÿ“ŒMaterial heavy chiffon.
๐Ÿ“ŒJahitan baby seam/ jahit tepi.
๐Ÿ“ŒEnd square/ straight cut.
๐
Shawl Heavy Chiffon RM8 sahajaโฃ
.
๐Ÿ“ŒRM8 each (1-49 pcs).
๐Ÿ“ŒMaterial heavy chiffon.
๐Ÿ“ŒJahitan baby seam/ jahit tepi.
๐Ÿ“ŒEnd square/ straight cut.
๐
Shawl Heavy Chiffon RM8 sahajaโฃ
.
๐Ÿ“ŒRM8 each (1-49 pcs).
๐Ÿ“ŒMaterial heavy chiffon.
๐Ÿ“ŒJahitan baby seam/ jahit tepi.
๐Ÿ“ŒEnd square/ straight cut.
๐

Loading